У боях за Україну загинув член відомої багатодітної родини зі Львівської області (фото)

Читать на русском
Автор
2347
Богдан Рільник
Богдан Рільник. Фото Соцмережі

У героя залишилася сім’я

В Україні триває повномасштабна війна з росією, яка продовжує щодня забирати життя наших воїнів і мирних жителів. Трагічна звістка прийшла й у знамениту родину Проциків із Львівщини.

Про це повідомляє Жовтанецька сільська рада. На фронті загинув Богдан Рільник, син великої родини Проциків із села Жовтанці.

"Прийомний син Богдан виховувався у сім’ї в любові до Бога, в любові до рідної неньки України. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного Захисника України!", — йдеться у повідомленні.

У героя Богдана залишилися дружина, діти та велика родина.

Зазначимо, що дитячий будинок сімейного типу "Джерело життя" Проциків відомий на всю Україну. ЗМІ робили про них цілі сюжети.

Сім’я Ірини та Михайла маючи двох рідних дітей, усиновила ще 11. Усі були вихованцями дитячого будинку у Жовтанцях. Подружжя виховує дітей за принципами Біблії і не вірить у погані гени. Окрім того, прийомним батькам уже подарували семеро онуків.

"Жовтанецька сільська рада висловлює щирі співчуття батькам Ірині та Михайлу Процику, дружині та всій великій родині. Поділяємо з Вами біль втрати Героя!", — пишуть у сільраді.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що переможець Кубка світу з кікбоксингу загинув на війні у свій день народження.

Також ми повідомляли, що під обстрілом на Харківщині загинув командир "Махно".