"Дякувати хоч у халатику": скандальна сексолог-посол України знову нарвалася на бурю хейту (фото)

Читать на русском
Автор
12666
Олеся Ілащук
Олеся Ілащук. Фото Скріншот відео

Сексолог Олеся Ілащук, через призначення якої на посаду Надзвичайного та Повноважного Посла України в Республіці Болгарія спалахнув справжній скандал, вкотре нарвалася на бурю негативу в соцмережах. Цього разу українців розлютив її зовнішній вигляд під час офіційного заходу.

Одним із перших на одяг Ілащук звернув увагу редактор видання "Європейська правда" Сергій Сидоренко.

Справа в тому, що у відео-вітанні з нагоди її акредитації посол використовувала у своєму вбранні кімоно, яке багато хто вважав надто неофіційним і недоречним одягом для такого випадку.

Журналіст зазначає, що хоча він і сам не є прихильником обов’язкових формальностей в одязі по типу краваток тощо і вважає це пережитком минулого, у конкретному випадку, на його думку, Ілащук, дещо переборщила.

"Офіційне звернення посла у халатікє, зізнаюся, перевершує найсміливіші очікування. Навіть за умови коли посол — це не посол, а так, мімо проходила", — говорить журналіст, мабуть, натякаючи на минулий скандал через те, що у Ілащук немає дипломатичного досвіду.

У коментарях під постом Сидоренка багато українців погодилися з ним, а деякі навіть були шоковані зовнішнім виглядом нашого посла. При цьому деякі зазначили, що у відео Ілащук була одягнена і в цілком офіційному костюмі під яким і було це кімоно.

Нагадаємо, що скандал навколо Олесі Ілащук виник після її призначення на посаду Надзвичайного та Повноважного Посла України в Республіці Болгарія. Деякі громадяни обурилися через відсутність у неї дипломатичного досвіду, а також через її минулу роботу — сексолог.

Ймовірно, через це МЗС кілька тижнів не могло оформити документи для відправки нового дипломата до Болгарії.