В окупованих містах росіяни отримують від українців цікаві послання на рублях: у мережі показали фото

Читать на русском
Автор
2644
Українці передають послання окупантам
Українці передають послання окупантам. Фото Колаж "Телеграфу"

Російським окупантам радять починати збирати гроші на репарації України

На тимчасово окупованих територіях росіяни намагаються стерти все, що пов’язано з Україною, але наші патріоти продовжують чекати на деокупацію, а загарбникам нагадують, що їм за все доведеться розплатитися. "Визволителі" вже починають отримувати промовисті послання.

Так, активісти залишають на купюрах країни-агресора різні написи, радячи росіянам уже починати збирати на репарації. Про це повідомили у Telegram-каналі руху цивільного опору "Жовта стрічка", опублікувавши фото російських рублів із відповідними написами.

"Купуючи товари в Мелітополі, Сімферополі, Севастополі, Донецьку та Луганську, окупанти отримуватимуть здачу з виразом "Україна переможе", з банкомату братиме купюри з написом "Відклади ці гроші на репарації України", навіть набираючи воду, решта з автомата буде видаватися зі словами "Геть з України москаль некрасивий", — йдеться у повідомленні.

Українці у різних містах, які зараз перебувають під окупацією, залишили також такі написи на рублях: "Площа України – 603 700 кв. км", "Росія програє, путін убивця, Крим – Україна", "Збирайте манатки і повертайтеся на кордони 1997 року".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як підпілля "Жовта стрічка" наближало звільнення Херсона.