Україна відбудувала, а рф угробила: у Бахмуті знищили дитячий садок, в який вклали мільйони (фото, відео)

Читать на русском
Автор
1042
Дитячий садок "Кріпиш" до війни
Дитячий садок "Кріпиш" до війни. Фото 06274.com.ua

Росія знищує все на своєму шляху

Російські загарбники продовжують стирати з лиця Землі українське місто Бахмут, яке за останні півроку стало справжньою фортецею ЗСУ на Донбасі. Для цього росіяни не шкодують боєприпасів і не зупиняються не перед чим. Їхніми цілями стають не просто житлові будинки, а й дитячі садки.

Один із наслідків "руського міра" показав наш воїн, який прямо зараз захищає Україну в Бахмуті. "Асвабадітєлі" просто знищили, що наша держава відбудовувала для своїх дітей.

На опублікованих захисником кадрах вражають масштаби руйнувань. Не вціліло майже нічого.

Судячи з зовнішнього оздоблення будівлі та прилеглих будинків, йдеться про дитячий садок під назвою "Кріпиш", в який Україна вклала роки та мільйони грошей.

Проект реалізовувався з 2017 до 2020 року. За цей час було виконано капітальний ремонт будівель установи, придбано меблі, м’який інвентар, вуличне ігрове обладнання, кухонний інвентар на харчоблок, комп’ютерну техніку та інше.

У дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, ясла-садку №49 "Кріпиш" виховувалося 215 дітей та працювало 58 співробітників. Це був найбільший дитячий садок у місті, де працювали групи раннього віку, загального типу, а також групи для дітей з порушенням зору.

Для того, щоб наші діти мали всі необхідні умови, Україна витратила майже близько 20 мільйонів гривень, а росія принесла тепер туди тільки розруху.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як виглядає руйнування в Бахмуті з супутника.

Також ми повідомляли, що кореспондент "Телеграфа" показав, як зараз виглядає Бахмут.