"Буде сюрприз як для росіян, так і для українців": у Зеленського заінтригували заявою про контрнаступ ЗСУ

Читать на русском
Автор
1849
ЗСУ готуються до потужного весняного  наступу
ЗСУ готуються до потужного весняного наступу. Фото Генштаб ЗСУ

Окупанти дуже бояться українського наступу і готуються до нього усіма силами

Весняний контрнаступ Збройних сил України стане "сюрпризом, який росіяни очікують найменше". А подальші дії української армії можуть стати несподіванкою й для багатьох громадян нашої держави.

Про це у четвер, 20 квітня, в ефірі програми "Свобода. Ранок" повідомив член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Федір Веніславський.

"А коли це відбудеться (контрнаступ ЗСУ, — Ред.), яким чином, за якими напрямками — це буде якраз тим сюрпризом, який найменше очікують наші вороги. Я думаю, що це буде сюрпризом не лише для російських військових і для російського суспільства, а й для багатьох українців", — пояснив він.

Також він додав, що наразі подальші дії української армії є основною темою для обговорення у російських ток-шоу та соцмережах.

За словами Веніславського, українське командування, а саме командувач оперативно-тактичного угрупування "Хортиця", генерал Сирський першочергово працює над максимальним знищенням окупаційної армії у "найгарячіших" точках фронту. А саме у районі Бахмута, Мар'їнки та Авдіївки.

Такі дії ЗСУ допоможуть у подальшому ефективніше просуватися вглиб окупованих територій, звільняючи їх від ворога.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як полковник ЗСУ у запасі Роман Світан прокоментував весняний контрнаступ ЗСУ та розповів, який час найбільше підходить для деокупації захоплених противником територій.