Відео вибуху на Чонгарському мосту потрапило до мережі

Читать на русском
Автор
6780
Чонгарським мостом було завдано удару
Чонгарським мостом було завдано удару. Фото Колаж

На кадрах видно момент прильоту по мосту

У мережі з’явилися кадри удару Чонгарським мостом між Кримом і Херсонською областю, який був нанесений сьогодні, 22 червня, близько 5 години ранку.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал Mash. На ньому видно момент прильоту, після чого в небо почали здійматися клуби чорного диму.

Зазначається також, що місцева псевдовлада вже зробила прогноз відновлення моста. За її словами, це нібито триватиме максимум кілька тижнів. При цьому варто додати, що в результаті одного з прильотів на мосту утворилася наскрізна дірка.

Згідно з заявами колаборанта володимира сальдо, мостом нібито було завдано ударів англійськими ракетами Storm Shadow. Внаслідок цього було пошкоджено дорожнє покриття.

"Повідомлення між Херсонською областю та Кримом продовжує діяти — тимчасово організовано рух автотранспорту за резервним маршрутом", — заявив він.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що російські Telegram-канали опублікували відео з місця події на Чонгарському мосту. При цьому росЗМІ розносять інформацію про атаку моста двома снарядами або ракетами.