Вандали розорили місце пам’яті хлопчика, вбитого російським снарядом (фото)

Читать на русском
Автор
На місці загибелі хлопчика висадили квіти та райську яблуню
На місці загибелі хлопчика висадили квіти та райську яблуню. Фото Telegram

Вандалів поки не знайшли

У Зеленодольську невідомі вирвали квіти, висаджені на згадку про загиблу під час обстрілу дитини — Дениса Котелевича. Інцидент стався 22 жовтня.

Про це повідомляється на сайті Зеленодольської МТГ. Хлопчик загинув 3 вересня 2022 року.

Того дня родина гуляла у сквері. Росіяни почали обстрілювати місто, і один снаряд вдарив поряд із Котелевичами. Денис загинув, а його брат-близнюк Руслан отримав поранення.

Загиблий хлопчик

Місто та сім’я загиблої дитини висадили на місці трагедії яблуню та квіти. У неділю невідомий вирвав частину рослин.

"Не треба зовнішніх ворогів, коли поруч живуть такі нелюди. Хочеться вірити, що той, хто опоганив клумбу, не знав заради кого вона була висаджена, але…", — йдеться в повідомленні.

Невідомі вирвали половину квітів
Райська яблуня на місті загибелі дитини

Нагадаємо, як повідомляв проєкт "Меморіал.ua", Денис загинув від російського касетного снаряда, у нього влучило два уламки — у стегно та поперек. Медики не змогли врятувати життя дитини. За словами місцевих жителів, за хлопчиком плакало все місто. Його загибель стала непоправною втратою для мами, тата, та брата Руслана, з яким вони були дуже близькі, весь час проводячи разом.

Раніше "Телеграф" розповідав, що кілька днів тому 18-річний хлопець у центрі Одеси схопив прапор України, який був встановлений на фасаді будинку, почав його смикати та тягнути, доки не розірвав. Тепер йому загрожує серйозне покарання.