Потрібні нормальні відносини з рф? Маск знову оскандалився заявою про війну

Читать на русском
Автор
Ілон Маск
Ілон Маск. Фото facebook.

Бізнесмен знову підіграє росії

Американський мільярдер Ілон Маск, який неодноразово робив скандальні висловлювання про бойові дії в Україні, закликав до припинення вогню. Він назвав війну країни проти росії, що напала на неї, "безнадійною ситуацією".

Про це він сказав, виступаючи на онлайн панелі на своїй платформі під назвою X. У дискусію взяв участь кандидат у президенти від Республіканської партії Вівек Рамасвамі, який, до речі, виступає проти членства України в НАТО і за територіальні поступки рф.

"Нам потрібно знайти світ в Україні, і я думаю, що нам потрібно відновити нормальні відносини з Росією", — сказав Маск.

Крім того, скандальний бізнесмен заявив, що Сполучені Штати буквально "вступають до Третьої світової війни". Він вважає, що політика США змушує росію вступати в союз з Іраном і Китаєм і "на карту може бути поставлена ​​сама цивілізація".

Мільярдер сказав, що росія з її достатком сировини та Китай з її феноменальним промисловим потенціалом є грізною комбінацією.

"Я думаю, ми рухаємося до Третьої світової війни", — сказав Маск.

Рамасвамі повторив попередження Маска про можливість глобального конфлікту. Він вважає, що "якщо ми вступимо до Третьої світової війни, Сполучені Штати, якими ми їх знаємо, припинять своє існування".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що влітку 2023 року Ілон Маск потрапив у скандал через свій твіт про війну в Україні. Він буквально підтвердив, що не вірить в успіх контрнаступу ЗСУ.