В окупованому Криму знову гучно: у будинках повилітали шибки

Читать на русском
Автор
2235
Інформації про руйнування у Севастополі поки немає
Інформації про руйнування у Севастополі поки немає. Фото Pixabay

Влада запевняє, що вибухи в різних районах Севастополя — це нормально

У тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи одразу після оголошення повітряної тривоги. Місцеві жителі скаржаться, що у будинках повилітали шибки.

Про це повідомляють російські Telegram-канали. Вибухи було чути у районі Севастополя.

Місцеві жителі повідомляють, що вибухи було чутно в районі Козачої бухти та мису Фіолент. А на вулиці Нахімова повилітали вікна в будинках, в інших районах тряслися будинки, криша та вікна. Також сильний вибух чули мешканці Балаклави та Інкермана. Проте в деяких районах скаржаться, що не чули повітряну тривогу перед вибухами.

При цьому заступник так званого "губернатора" Севастополя Євген Горлов заявляє, що причин для паніки немає. А сам "губернатор" михали развожаєв заявив, що жодних вибухів на кримському півострові не було.

"За інформацією від військових — це були штатні заходи в акваторії, зокрема з використанням реактивних бомбометів", — заявив він.

Попри "спроби" місцевої влади заспокоїти кримчан, люди продовжують панікувати і стверджують, що все ж таки чули вибухи. А в Телеграм-каналі колишнього співробітника пресслужби Міноборони рф михайла звінчука повідомляють, що нібито ЗСУ намагалися двома ракетами вдарити по військових об'єктах у Севастополі.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що на окупованих територіях пролунала серія вибухів. Неспокійно було у Бердянську та Ростові-на-Дону.