Незабаром: Зеленський спрогнозував помітний успіх на фронті

Читать на русском
Автор
571
ЗСУ
ЗСУ

Президент назвав потенційні ділянки майбутнього просування ЗСУ

Президент Володимир Зеленський натякнув, що Україна може досягти суттєвих результатів на полі бою до кінця поточного року і попри труднощі на фронті росії у війні перемогти не вдасться.

Як розповів він під час конференції, організованої Reuters, Україна має план бойових дій на 2024 рік, а також конкретні напрямки та міста, які будуть деокуповані наступними.

"Я не можу поділитися всіма подробицями, але у нас є деякі повільні кроки вперед на півдні, а також у нас є кроки на сході. І деякі, я думаю, хороші кроки... біля Херсонської області. Я впевнений, що на нас чекає успіх. Але це складно", — зазначив Зеленський.

При цьому він дав ясно зрозуміти, що Київ вдячний за допомогу союзникам, без якої Україна не змогла б підтримувати такі темпи бойових дій, але зазначив, що іноді рішення про її виділення ухвалювалися надто повільно.

Як повідомлялося раніше, у Білому домі напередодні заявили, що президент США Джо Байден продовжує бути абсолютно впевненим у тому, що Україна зможе повернути під свій контроль території, що знаходяться під тимчасовою окупацією.