Скандальний Тищенко розлучається? Що відомо щодо сім’ї нардепа

Читать на русском
Автор
6431
Тищенко і Барановська Новина оновлена 07 квітня 2024, 21:05
Тищенко і Барановська

Сам Тищенко ніяк поки що інформацію не коментував

Одіозний український нардеп Микола Тищенко, який часто потрапляє у різні скандали, несподівано розлучається зі своєю дружиною. Народний обранець цю новину ніде не афішував, але її "розсекретив" суд.

Відповідне провадження було розпочато 20 листопада Оболонським райсудом, а заяви було подано 11 листопада. Про це повідомляється на порталі "Судова влада України".

Що стало приводом для розлучення — поки що невідомо. Сам Тищенко ніяк поки що інформацію не коментував. А українці вже на повну реагують у мережі.

Що відомо про шлюб Тищенка

Нардеп Тищенко з 2016 року одружений з колишньою моделлю, а нині власницею мережі салонів краси Clipse Аллі Барановській.

2017 року тоді ще 22-річна дружина нардепа народила йому сина. Для Миколи Тищенка це вже друга дитина. У нього ще зростає син від попереднього шлюбу.

Як зазначають журналісти, перед походом Миколи Тищенка у політику частину його ресторанного бізнесу було переоформлено саме на Барановську.

Їй зараз належить 74,55% у ТОВ "Світ ЛТД" (ресторан "Сейф") та 30% у ТОВ "ВКФ "Рімід" (ресторан "Велюр").

Цікаво, що ще на початку 2023 року дружина Тищенка розповідала у себе в соцмережах, що у пари все добре.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що дружина Тищенко Алла Барановська вирішила стати Барбі, але її образ засмутив деяких фанів.