З дня весілля минуло 22 дні: у бою на фронті загинув український воїн

Читать на русском
Автор
4198
На фронті загинув військовий Сергій Макаренко
На фронті загинув військовий Сергій Макаренко. Фото Колаж "Телеграф"

Захиснику було лише 36 років

На Харківщині загинув український військовий із Попасної Луганської області Сергій Макаренко. Трагедія сталася внаслідок удару російського дрону.

В останню путь захисника проведуть у місті Жовті Води. Про це повідомляється на сторінці "Інформаційний портал Жовтоводської міської ради" у Facebook.

"Сергій — родом з Попасної Луганської області. Народився 19 січня 1987 року. Повномасштабне вторгнення зустрів у Києві. До 10 березня служив у теробороні, потім був мобілізований на передову. У бригаді обіймав посаду стрільця-зенітника механізованого батальйону", — йдеться у повідомлені.

Згодом доля завела Сергія Макаренка до Жовтих Вод. Там він познайомився зі своєю майбутньою дружиною – Каріною, переселенкою з Лисичанська. Щастя молодих не тривало довго. Через 22 дні після весілля воїн загинув під час виконання бойового завдання в Куп’янському районі Харківської області, внаслідок удару російського дрону. Це сталося 10 грудня.

Вдома у чоловіка залишилася мати, якій так і не вдалося виїхати з тимчасово окупованої території та його дружина. Прощання з Сергієм Макаренком відбудеться 26 грудня о 10:00 біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654 років.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у тяжких боях за Україну загинув український військовий Олексій Солоданюк. Він стояв на захисті Батьківщини від початку повномасштабної війни.