"Нова послуга Glovo": у Києві кур’єр відправив у нокаут перехожого (відео)

Читать на русском
Автор
2337
"Нова послуга Glovo": у Києві кур’єр відправив у нокаут перехожого (відео) Новина оновлена 30 травня 2023, 07:45

У Святошинському районі Києва очевидець зняв бійку, що сталася на вулиці, між кур’єром служби доставки і перехожим.

У Києві в районі станції метро "Святошин" біля ресторану швидкого харчування McDonald’s у середу, 7 квітня, вдень сталася бійка між чоловіком та кур’єром служби доставки "Glovo".

Відео короткої сутички, зняте очевидцем, опублікував Telegram-канал "Київ Оперативний".

Причини, через які сталася бійка, невідомі. На самому відео видно, що бійка сталася на тротуарі неподалік McDonald’s. Поруч із учасниками бійки стоїть припаркований моторолер, а на тротуарі та проїжджій частині лежать дві баклажки з водою.

Відео починається в момент, коли кур’єр у мотоциклетному шоломі і сумкою "Glovo" за плечима, ймовірно, ухиляється від удару чоловіка, а після завдає удар у відповідь лівою рукою в голову опоненту, від чого останній падає на асфальт. Після цього "гловер" повернувся до припаркованого поруч мопеда, завів його і залишив місце події.

Інцидент здебільшого викликав іронічні коментарі читачів на тему "нової послуги" від "Glovo" та алюзії на різні фільми.

Головні коментарі

У сервісі доставки "Glovo", коментуючи інцидент, у четвер, 8 квітня, заявили, що докладають максимум зусиль для ідентифікації кур’єра на відео.

"Ми вважаємо, що поведінка кур’єра на відео є абсолютно неприпустимою і нам шкода, що цей інцидент мав місце… Ми докладаємо максимум зусиль, щоб ідентифікувати кур’єра та провести роботу з конкретної нагоди", — йдеться у коментарі сервісу з приводу опублікованого відео.

При цьому в "Glovo" наголосили, що кур’єри є незалежними суб’єктами, які приєднуються та співпрацюють із платформою.

"Незважаючи на те, що кур’єри є незалежними суб’єктами, у кожного є власний рейтинг на який можуть впливати користувачі, партнери та подібні інциденти. При зниженні рейтингу кур’єра у додатку він обов’язково буде відключений від платформи Glovo без можливості відновлення співпраці", — додали в платформі.

Як повідомлялося, у середині березня мешканці столичного масиву Березняки могли спостерігати погоню екіпажу поліції за кур’єром на мопеді.

Наприкінці березня в мережі оприлюднили відео того, як кур’єр сервісу доставки "Glovo" в Одесі доставив людям замовлення прямо в поїзд, що відправляється.