У Мелітополі знайшли тіло немовляти у сміттєвому баку (фото та відео 18+)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 березня 2022, 19:32

Дитину викинули на сміття у пакеті

У місті Мелітополь Запорізької області знайшли труп новонародженої дитини. Моторошну знахідку виявили двоє місцевих жителів у сміттєвому баку — дитину загорнули в рушник і пакет.

Про це у неділю, 7 листопада, повідомляє поліція регіону.

Зазначається, що тіло немовляти знайшли у сміттєвому баку по вулиці Ярослава Мудрого. На тілі новонародженого, якого загорнули у пакет, не було виявлено ознак насильницької смерті. Для зʼясування причин смерті дитини тіло направили на експертизу.

Тіло дитини витягли зі сміттєвого баку

Фото без цензури можете переглянути у Telegram-каналі "Телеграфа".

За словами осіб, які знайшли тіло мертвої дитини, це був хлопчик. Як розповіли очевидцям лікарі, дитина була доношеною і їй навіть перерізали пуповину. За словами чоловіка, у перші хвилини, як тіло хлопчика дістали зі сміття, вони не могли повірити, що це дійсно дитина. Сподівались, що знайшли ляльку.

У Мелітополі знайшли тіло дитини у смітнику

На місце події одразу приїхали правоохоронці, слідчо-оперативна група, експерти та кінолог зі службовою собакою. Вони продовжують працювати за адресою.

zp.npu.gov.ua

На цей час правоохоронці скерували всі сили на пошуки жінки, яка народила хлопчика. Розпочато досудове розслідування за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство с додатковою відміткою «нещасний випадок) Кримінального кодексу України.

Місцевих жителів ця знахідка шокувала та не на жарт розлютила. Громадяни не стримували себе у коментарях, а хтось намагався знайти хоч якесь пояснення цій ситуації.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що дитину під Дніпром придавило на смерть під час будівництва.