У Мелітополі підірвали чергового зрадника України (фото з місця)

Читать на русском
Автор
8503
Дмитро Трухін є давнім шанувальником нинішніх колаборантів Балицького та Дальниченко
Дмитро Трухін є давнім шанувальником нинішніх колаборантів Балицького та Дальниченко

Від отриманих травм зрадник поки що не загинув, але госпіталізований із серйозними пораненнями

У Мелітополі, де днями з головного флагштока міста зник російський триколор, продовжують ліквідувати зрадників Батьківщини. У вівторок, 15 листопада, за допомогою вибухового пристрою, закладеного поряд з будинком, було завершено політичну кар’єру колаборанта Дмитра Трухіна, відомого посібника окупаційної "влади". На жаль, чоловікові вдалося вижити, але отримані ним поранення дуже серйозні.

Більше деталей про замах на життя зрадника розповів мер Мелітополя Іван Федоров, повідомляє "Телеграф". За словами чиновника, Трухіна підірвали поряд із під’їздом, де знаходиться його квартира. Інцидент стався неподалік 24 училища, в якому знаходиться одне із розташувань російських окупантів. До речі, вибухова хвиля була настільки сильною, що вікна в будинку повилітали навіть на четвертому поверсі.

За наявними даними, Трухін заробив закриту черепно-мозкову травму, різні уламкові поранення та серйозну мінно-вибухову травму. Федоров каже, що його стан називають "надважким". Зараз колаборантом займаються медики, але цілком імовірно, що вижити йому не вдасться.

Дмитро Трухін Мелітополь
Дмитро Трухін

Що відомо про зрадника? Раніше він був депутатом Мелітопольської міськради, лише тричі вибирався місцевими жителями на цю посаду. За свою політичну кар’єру побував серед членів Комуністичної партії, а також ОПЗЖ. До приходу до влади команди Федорова Трухін очолював КП "Комунальна власність". Йому вдалося частково розпродати комунальне майно, за що його з ганьбою було звільнено.

Мелітополь вибух 15.11.2022
У будинку підвищувало шибки до 4 поверху
Мелітополь вибух 15.11.2022
Місце вибуху Трухіна

"З початку повномасштабної війни в Україні у 2022 році став близьким поплічником гауляйтерів та окупантів, — пише мер Мелітополя. — Повернувся до КП "Комунальна власність і курував незаконний розподіл землі та майна. Допомагав у збиранні грошей для фінансування псевдореферендуму".

Мелітополь вибух 15.11.2022
Вибухова хвиля була дуже потужною
Мелітополь вибух 15.11.2022
Місце вибуху на карті

Втім, це не єдині добрі новини з Мелітополя. Також стало відомо про перестрілку, яку у місті влаштували між собою російські "мобики". Солдати відпочивали у кафе, а потім почалася серйозна сварка.