По всій країні, окрім одного регіону, будуть грози та шквали: прогноз погоди до вихідних

Читати російською
Автор
Новина оновлена 04 червня 2024, 06:48

При цьому температура повітря буде високою

Початок червня в Україні відзначений нестійкою погодою зі зливами та грозами. Однак у частині країни синоптична ситуація спокійніша.

В Українському гідрометцентрі попередили, що у вівторок, 4 червня, вдень в Україні, крім південного сходу, грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. Вдень очікується +22 +32 градуси тепла.

У середу, 5 червня, дощі з грозами накриють усю країну окрім півдня та частини Кіровоградської області. У нічні години градусники покажуть 13-21 градус зі знаком "плюс", вдень очікується від +22 (захід) до +33 (південь та південний схід).

Карта погоди на 5 червня

У четвер, 6 червня, прогнозуються дощі на переважній частині території країни, місцями грози. Без опадів буде лише у Чернівецькій, Вінницькій, Хмельницькій областях, а також на Запоріжжі, Херсонщині та Дніпропетровщині. Вночі синоптики обіцяють 13-21 градус вище за нуль, вдень повітря прогріється до 22-31 градуса тепла.

Карта погоди на 6 червня

У п’ятницю, 7 червня, дощі пройдуть у західному регіоні та на сході, на решті території країни без опадів. Вночі очікується +14 +20, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +25 +29 градусів.

Карта погоди на 7 червня

Раніше "Телеграф" розповідав про погоду у Києві на початку тижня. У столиці дощитиме.