На зміну дощам прийде вітер: коли Києву очікувати на максимальні пориви

Читать на русском
Автор
666
Люди
Люди

Вдень передбачається до +27 градусів

Сезон дощів у столиці України завершився, але хмарна погода не збирається покидати місто. Найближчими днями дощів не передбачається, але настрій може зіпсувати ще одне природне явище.

Як повідомили на сайті Meteofor, максимальну силу вітрів варто очікувати у четвер. У цей день їх потужність складатиме сильні 13 м/с.

Протягом четверга, 6 червня, у місті пануватиме невелика хмарність. Сонце іноді прогріватиме землю. Вдень температура складатиме +26 °C, а вночі зафіксувалась близько 17 градусів тепла. В цю добу потужність сягатиме свіжих-сильних 10-13 м/с.

Наступного дня, 7 червня, також очікується похмурість, але без дощів. Ясне небо буде тільки вночі. Показники термометрів в обід покажуть 26 теплих градусів, а вночі опустяться до +16 °C. Протягом обіду сила вітрів буде максимальною — свіжі 8 м/с.

У перший вихідний, 8 червня, також прогнозується мінлива хмарність. Лише ввечері вітер розжене хмари на небі. Повітря вдень прогріється до +27 °C, а вночі охолоне до 17 теплих градусів. У денний час у місті вируватимуть максимальні вітри — свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що найближчими днями до більшості регіонів України прийде негода — гроза, град та вітер.