Том Генкс поділився подробицями самоізоляції

Автор
Том Генкс поділився подробицями самоізоляції

Американський актор та його дружина Рита Вілсон оголосили про захворювання на коронавірус 12 березня.

За кілька днів вони залишили медичний заклад і відправилися на домашній карантин. Том Генкс зізнався, що пара почувається краще та закликав суспільство до самоізоляції.

На особистих сторінках у соціальних мереж зіркове подружжя ділиться подробицями своєї боротьби з коронавірусом, який вони підхопили під час зйомок в Австралії. З моменту зараження минуло майже два тижні, які пара провела під наглядом медиків та в самоізоляції вдома.

Перші симптоми – слабкість, біль у тілі, озноб та підвищена температура – більше не турбують Тома Генкса та Риту Вілсон. 63-річний актор та його кохана почуваються добре. 

"Минуло два тижні з перших симптомів і нам вже краще. Самоізоляція працює так: ви нічого ні від кого не приймаєте і не віддаєте. Здоровий глузд такий! Це займе деякий час, але якщо ви подбаєте про себе та інших і відмовитеся від деяких речей, то і це скоро закінчиться", – написав Том Генкс.

А от його дружина Рита Вілсон не лише закликала до самоізоляції, а й продемонструвала свої розваги на карантині. Вона зізналася, що під час карантину вдається до божевільних речей. Співачка опублікувала в інстаграмі ролик, на якому виконала реп-сингл Hip Hop Hooray американського гурту Naughty by Nature. 

Нагадаємо, 12 березня голлівудський актор оголосив, що результати тесту на коронавірус, який він пройшов з дружиною, – позитивні. Подружжя госпіталізували до австралійської клініки, а за п'ять днів дозволили продовжити лікування вдома. Пара ізолювалася в маєтку та впродовж всього часу інформувала про стан свого здоров'я, який покращується з дня у день. 

У 78-річної польської акторки Барбари Брильської діагностували рак язика

Станом на 22 березня загальна кількість інфікованих новим коронавірусом у світі становить 303 816 осіб. Першу сходинку за кількістю хворих продовжує займати Китай – більше 81 тисячі заражених. Зафіксовано 12 966 смертей від недуги, проте понад 91 тисячі людей вдалося побороти хворобу.