"Я вимагаю покарання цих покидьків!" Маша Єфросиніна заступилася за дівчину, яку зґвалтували у Кагарлику

Читать на русском
Автор
2763
"Я вимагаю покарання цих покидьків!" Маша Єфросиніна заступилася за дівчину, яку зґвалтували у Кагарлику Новина оновлена 08 грудня 2023, 11:56

Українська телеведуча, яка бореться з насильством у сім’ї та суспільстві, заявила, що займеться медичним обстеженням 26-річної дівчини Нелі Погребицької, яку поліцейські зґвалтували в Кагарлику. Єфросиніна намагатиметься зробити все для того, щоб скандальну історію "не зам’яли" як це робиться в нашій країні досить часто. Про це телеведуча заявила на офіційній сторінці в Інстаграмі.

"Що відчуває жінка, коли її жорстоко ґвалтують протягом семи годин? На це питання може відповісти 26-річна Неля Погребицька. Її ви могли бачити в новинах про найгучнішу справу про зґвалтування в Кагарлику ", — написала у публікації телеведуча.

Маша коротко розповіла передплатникам про інцидент, який стався 25 травня. Тоді двоє поліцейських у селі Стави Київської області намагалися змусити Нелю підписати якусь заяву, щоб підвищити показники розкриття кримінальних справ. Вона відмовилася. Спочатку вони побили дівчину, одягнувши протигаз на голову. Потім катували 4 години, прикували кайданками до батареї. Після цього протягом семи годин ґвалтували статевим шляхом та різними предметами. Поки триває слідство, ці два представники правоохоронних органів перебувають у СІЗО. Нелю досі не оглянув професійний гінеколог, а місцеві лікарі не захотіли мати справу з поліцією після її заяви.

Єфросиніна зазначила, що попередній державний адвокат водив дівчину на різноманітні ток-шоу, де її називали шл**ою, яка сама спровокувала зґвалтування.

" Привіт, наше, с*ка, нещадно засуджувальне суспільство, в якому мільйони жінок страждають від насильства, але через таке ставлення до себе бояться про це заявляти ", — емоційно висловилася Маша.

Згвалтування у Кагарлику: постраждала каже, що поліцейські не віддали їй паспорт

Маша зазначила, що вона ознайомилася з документами та експертизою. Вона особисто займеться медичним обстеженням Нелі. Телеведуча зазначила, що гучні справи мають здатність швидко замінюватись іншими гучними справами, особливо тоді, коли йдеться про тваринну поведінку людей у погонах.

"Я вимагаю покарання цих покидьків! І всім, хто намагатиметься "зам’яти" цю справу, щоб чергові тварини вийшли безкарними на волю ґвалтувати жінок і дочок, заявляю, що розголошуватиму кожен судовий крок у цій справі. Робитиму це для того, щоб Ви розумієте, що я фізично не можу допомогти кожній такій "Нелі" — їх в Україні мільйони, але якщо у мене з’явився доступ до цієї справи та слідства, обіцяю, що я не дам цієї історії бути зам’ятою. хоча б у публічному полі ”, — заявила Маша.