"Нічого не пам’ятаю": Михайло Єфремов не визнає своєї провини у суді

Читать на русском
Автор
1798
"Нічого не пам’ятаю": Михайло Єфремов не визнає своєї провини у суді Новина оновлена 07 квітня 2023, 07:03

5 серпня о 10 годині ранку відбувся перший судовий процес у кримінальній справі стосовно російського актора Михайла Єфремова. Про це повідомляє телеграм-канал Life-Shot.

На запитання судді чи визнає Михайло Єфремов свою провину, актор відповів, що нічого не пам’ятає і не визнає своєї провини за звинуваченням.

" Я нічого не пам’ятаю, ні, не визнаю ", — заявив актор у Пресненському суді Москви, але визнав, що був п’яний, коли сідав за кермо автомобіля.

Також, за матеріалами кримінальної справи у Михайла Єфремова після аварії знайшли у крові сліди марихуани та кокаїну. Експертиза ДНК свідчить, що російський актор керував своїм автомобілем під час ДТП.

[news_post id=’5530353’ name=’’ img=’’ align=’left’]

" На подушках безпеки, що спрацювали, на місці водія виявлено піт і бактеріальні клітини, які, згідно з дослідженням ДНК, належать Єфремову ", — оголосила матеріали справи прокурор.

Адвокат Єфремова, Ельман Пашаєв, заперечує, що на подушці безпеки в Єфремова знайшли його ДНК: " Якщо свідки скажуть, що побачили за кермом Єфремова, це вже буде інший хід дій ".

Слухання у справі Михайла Єфремова відкладено на четвер.

Нагадаємо, 8 червня відомий російський актор Михайло Єфремов потрапив у ДТП у центрі Москви. Актор на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу, проїхавши суцільну подвійну і врізався у вантажний автомобіль. Водій, який постраждав у ДТП з Єфремовим, помер.

А 30 липня акторові Михайлу Єфремову продовжили домашній арешт до 22 січня 2021 року.