Після знятого свекром скандального відео блогер Вікторія Німець перестала постити фото в Instagram

Автор
8359
Після знятого свекром скандального відео блогер Вікторія Німець перестала постити фото в Instagram

Блогер Вікторія Німець перестала розміщувати нові публікації в Instagram.

Український блогер з Ужгорода Вікторія Німець стала найбільш відома завдяки відео її свекра, де чоловік докладно і з емоціями описав, як невістка підтримує "порядок в домі". Тоді по всьому житлу були розкидані сміття, брудна білизна і навіть фекалії домашньої тварини.

Пізніше, коли відео стало вірусним, Вікторія зважилася на коментар, де назвала реакцію мережі справжнім "булінгом". "Сьогодні жертвою булінга стала я, а завтра, варто вам тільки спіткнутися, і ви також будете під пильним прицілом 100 тисяч поглядів", - зазначила дівчина.

Після ролика Вікторія Німець перестала радувати своїх шанувальників новими фотографіями і відео. Останні публікації дівчини були зроблені ще понад два тижні тому.

Незважаючи на тишу, Вікторія все ж бере реклами, які вона викладає в своїх сторіз.

Микита Добринін і Даша Квіткова похвалилися покупкою будинку в 20 хвилинах від центру Києва (фото, відео)

Відзначимо, що в 2014 році Вікторія удостоїлась нагороди Miss Supranational Ukraine, а на її сторінку в Instagram підписано 24,5 тисячі користувачів. Примітно, що після скандалу на аккаунт дівчини підписалося ще близько 500 осіб.

Раніше "Телеграф" писав, що український блогер Софія Стужук згадала, як починалося її сімейне життя с покійним чоловіком Дмитром.