Переможниця Холостяка-12 Лозовицька показала себе без фотошопу: "У мене є розтяжки та целюліт" (фото)

Читать на русском
Автор
10392
Катерина Лозовицька
Катерина Лозовицька. Фото instagram.com/kateryna_lozovytska

Модель відреагувала на скандал із Остапчуком та Буше, які осоромилися заявою про депіляцію дівчат

Скандальні слова Володимира Остапчука про те, що "дівчина має бути поголеною скрізь", продовжують обговорювати у мережі. На це відреагувала і модель, переможниця 12-го сезону реаліті "Холостяк" Катерина Лозовицька.

Інфлюєнсерка заявила, що дівчата повинні доглядати себе, але не заради оцінювання їх чоловіками. Про це Лозовицька пише на своїй сторінці в Instagram.

Так, модель на тлі скандалу опублікувала знімки без фотошопу. Лозовицька показала, що на її тілі є целюліт та розтяжки.

"Я не 10 з 10. У мене є розтяжки. У мене є целюліт. У мене є зморшки. У мене бувають синці під очима. Моє тіло з ранку може мати набряк. У мене росте волосся не тільки на голові... І цей список цілком нормальних речей можна продовжувати ще дуже довго", — йдеться у публікації.

За словами Лозовицької, дівчата мають дбати про себе, своє тіло та здоров’я, але не для того, щоб хтось ставив оцінки. Блогерка вважає, що подібним висловлюванням, які пролунали у шоу Остапчука, немає місця в інфопросторі нормального свідомого суспільства.

Катерина Лозовицька
Катерина Лозовицька не приховує целюліт та розтяжки на своєму тілі

Раніше "Телеграф" повідомляв, що інші дівчата-знаменитості часто діляться знімками без прикрас. Напередодні актриса Ольга Сумська показала себе без макіяжу.