Без голлівудського макіяжу і дорогих вбрань: Елізабет Бенкс та Емі Адамс вразили дешевими образами (фото)

Читать на русском
Автор
3182
Американські актриси Емі Адамс та Елізабет Бенкс
Американські актриси Емі Адамс та Елізабет Бенкс. Фото Getty Images

49-річні знаменитості проміняли люксові сукні на простіші речі

Актриси, що почали працювати в американському шоубізнесі з ролей у серіалах, як зірка "Відчайдушних домогосподарок" Марсія Кросс, тепер можуть похвалитися солідними напрацюваннями в Голлівуді. Однак високооплачуваних знаменитостей також торкнувся страйк сценаристів та акторів SAG-AFTRA And WGA Go On Strike, який зараз триває у США.

Цієї п’ятниці Адамс і Бенкс, які є дуже близькими подругами, вирішили підтримати своїх колег, прийшовши на мітинг до студії Warner Bros у Бербанку, Каліфорнія, з табличками із закликами у бюджетному одязі. Замість розкішних суконь та туфель з підборами 49-річні зірки вбралися у футболки з логотипами страйку — она була у чорній, а інша — у білій.

Емі Адамс прийшла на масовий захід у вільних спортивних штанях чорного кольору та бежевих шльопанцях, а Елізабет Бенкс — спідниці із синього деніму та білих кросівках. Також актриси були без макіяжу.

Емі Адамс Елізабет Бенкс
Емі Адамс та Елізабет Бенкс на страйку біля студії Warner Bros у Бербанку, Каліфорнія. Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Емі Адамс здобула популярність завдяки фільму "Червневий жук" 2005 року, після чого зіграла ще й у "Зачарованій", "Ніч у музеї 2", "Людині зі сталі", "Бійці", "Американській афері", "Владі", "Жінці у вікні" та багатьох інших проєктах.

Емі Адамс Елізабет Бенкс
Актриси одягнулися "по домашньому". Фото: Getty Images

Елізабет Бенкс відома за фільмами "Людина-павук", "Впіймай мене, якщо зможеш", "Знайомтеся: Дейв", "Голодні ігри", "Ідеальний голос", "Ангели Чарлі".

Емі Адамс Елізабет Бенкс
Фото: Getty Images

Нещодавно до страйку в Лос-Анджелесі приєдналася 85-річна Джейн Фонда, де вона також виступила перед протестувальниками. Захід відбувся біля студії Paramount Pictures.