Олексій Янін живий: новину про смерть російського актора спростувала його дружина

Читать на русском
Автор
31346
Російський актор Олексій Янін
Російський актор Олексій Янін. Фото Колаж "Телеграфу"

Зірки російських мелодрам нібито не стало на 41 році життя

У суботу, 2 вересня, росЗМІ написали про смерть російського актора Олексія Яніна. 40-річний чоловік останніми роками боровся з наслідками перенесеного інсульту 8 років тому.

Про смерть Яніна повідомили у Телеграм-каналі Російського академічного молодіжного театру, де до хвороби працював актор. "Останні 8 років Олексій боровся з наслідками важкого інсульту, у березні йому виповнилося лише 40 ", — пишуть колеги Яніна.

Одразу після публікацій дружина актора Дар'я Клюшкіна розповіла в Інстаграмі, що чоловік живий, але перебуває у комі: "Друзі. Це просто крик душі. Сьогодні з нашою родиною сталася жахлива, жорстока ситуація. Новина, яку ми отримали вранці від представників НДІ швидкої допомоги ім. М.В. Скліфосовського виявилася помилкою. Льоша справді перебуває у вкрай тяжкому стані в реанімації в комі, але він живий".

Що відомо про хворобу Олексія Яніна

У травні 2015 року молодий російський актор Олексій Янін, відомий по телесеріалах "Студенти" та "Крем", впав у кому після тяжкого інсульту. Чоловікові довелося робити трепанацію черепа. Після багатьох хірургічних втручань, у 2016 році Олексій вийшов із коматозного стану, в якому перебував цілих 1,5 роки.

Олексій Янін
Олексій Янін
Олексій Янін із дружиною Дар’єю Клюшкіною та сином

З ним залишилася його дружина Дарія Клюшкінова. Близькі надають допомогу у його догляді, годують його з ложки та допомагають з фізичними вправами.

Олексій Янін
Олексій Янін
Актор із батьком
Олексій Янін

Раніше ми повідомляли, що нещодавно помер український актор Юрій Потапенко. Також "Телеграф" писав про смерть італійського співака Тото Кутуньо.