У сексуальному максі: ангел Victoria’s Secret Барбара Палвін блиснула на кінофестивалі у Венеції (фото)

Читать на русском
Автор
831
Угорська топ-модель Барбара Палвін захоплива в елегантному образі
Угорська топ-модель Барбара Палвін захоплива в елегантному образі. Фото Getty Images

Модель пройшлася червоною доріжкою кінофестивалю, засвітивши спокусливі форми

Угорська топ-модель Барбара Палвін, яка у липні цього року зіграла таємне весілля із зіркою серіалу "Зак і Коді" Діланом Спроусом, з’явилася на публіці в приголомшливій сукні "в підлогу". Знаменитість із задоволенням позувала фотографам, які не проґавили шансу зняти її у всіх ракурсах.

Так, 1 вересня Барбара Палвін завітала до світової прем’єри екранізації роману "Бідолахи" на 80-му Венеціанському кінофестивалі в Італії. Супермодель пройшла червоною доріжкою фільму в довгій чорній сукні в підлогу з напіввідкритою спиною, демонструючи сексуальний розріз до стегна. Палвін доповнила образ складною високою зачіскою та елегантними чорними туфельками на високих підборах. З прикрас на ній можна помітити лише обручку.

Барбара Палвін Barbara Palvin
Фото: Getty Images
Барбара Палвін
Фото: Getty Images
Барбара Палвін Barbara Palvin
Фото: Getty Images
Барбара Палвін Barbara Palvin
Фото: Getty Images
Барбара Палвін Barbara Palvin
Фото: Getty Images
Барбара Палвін Barbara Palvin
Фото: Getty Images

Кар’єра 29-річної топ-моделі розпочалася у віці 13 років. 2019 року Барбара стала "ангелом" компанії Victoria’s Secret. Найбільш відомих та знаменитих моделей, що представляють продукцію компанії, називають так тому, що на щорічному показі вони з’являються на подіумі з традиційними "крилами" (ангелів, фей, метеликів, птахів).

Довідково: зйомки фентезі-трилера "Бідні-нещасні" (англ. — Poor Things, укр. — Бідолахи), фільму за романом шотландського письменника Аласдера Грея, розпочалися 2021 року в Угорщині. Офіційну прем’єру в США заплановано на грудень 2023 року.

Раніше ми розповідали, що нещодавно зірка "розпакування" Даша Євтух вийшла заміж за депутата. Дізнайтеся більше про її обранця та подивіться відео першого танцю, для якого молодята брали уроки у хореографа.