До Віктора Павліка приїхала поліція (фото)

Читать на русском
Автор
9929
У Віктора Павліка стався неприємний інцидент з авто
У Віктора Павліка стався неприємний інцидент з авто. Фото instagram.com

Молода дружина Народного артиста України показала пошкоджене авто

Молода дружина Віктора Павліка, українська блогерка Катерина Павлік (в дівоцтві Реп'яхова) розповіла своїм підписникам в соцмережі, чому відомому виконавцю довелось викликати поліцію. 29-річна дівчина назвала і показала причину.

В сторіс Інстаграму Катерина поділилась з фоловерами неприємною для її сім'ї новиною. Річ у тім, що хтось ненавмисно або спеціально пошкодив дах машини Віктора Павліка, а точніше — панорамне скло.

Блогерка виклала відео, на якому показала вм'ятину, від якої розповсюдились маленькі довгі тріщини. "Впевнена, що це ще в Києві хтось кинув під будинком. Людина не думає про карму, а дарма. Добре, що машина застрахована. Для страхової поліції і викликали", — підписала відео Катерина Павлік.

Віктор Павлік  зі страховкою
Віктор Павлік викликав поліцію для страхової
пошкоджений дах авто
У Народного артиста України пошкоджений дах машини

Український співак закликав українців також скористатися послугами автострахування, щоб у майбутньому уникнути зайвих витрат, повязаних з подібними неприємними інцидентами.

віктор павлік застрахував машину
Співак рекомендує застрахувати своє авто

Раніше повідомлялось, що Катерина Павлік показала свої дитячі фото з мамою. Також ми розповідали, що в українського співака серйозні проблеми зі здоров'ям. У Віктора Павліка — вада серця, і восени у виконавця запланована операція, йому будуть ставити штучний клапан.