Модель plus-size Ешлі Грем блиснула розкішними формами в ультракороткій сукні-корсеті (фото)

Читать на русском
Автор
Ешлі Грем виглядає стильно без особливих зусиль
Ешлі Грем виглядає стильно без особливих зусиль. Фото Freepik

Яскравість своєму аутфіту модель надала червоними туфлями на високих підборах

Американська модель plus-size та найсексуальніша жінка року Ешлі Грем відвідала офіційну вечірку з нагоди святкування параду моди Vogue World у Лондоні, Англія.

Так, 35-річна Ешлі Грем 14 вересня у лондонському The George Club показала свої стрункі форми у сукні у корсетному стилі та продемонструвала бездоганний макіяж. Її неймовірну фігуру підкреслювала кремова міні-сукня з глибоким декольте без бретелів. Свій ансамбль модель доповнила червоними туфлями на високих підборах, показавши при цьому довгі ноги.

Ешлі Грем
Фото: Getty Images
Ешлі Грем
Фото: Getty Images
Ешлі Грем
Фото: Getty Images
Ешлі Грем
Фото: Getty Images

Зі спини її сукня-корсет була зібрана білими стрічками. Вони стягували талію та підкреслювали її вигини. Красуня-брюнетка поєднала своє приголомшливе вбрання з парою срібних сережок і відмовилася від сумки.

Ешлі Грем
Фото: Getty Images

Ешлі Грем була у чудовому настрої та посилала повітряні поцілунки. Вона вкотре показала, що можна приголомшливо виглядати, навіть якщо твої параметри — не 90-60-90. Мати трьох дітей не вперше одягає короткі сукні для виходу на публіку.

Ешлі Грем
Фото: Getty Images

Ешлі Грем — американська модель у категорії "plus-size", одна з найбільш оплачуваних моделей у світі. За оцінками журналу "Форбс", 2017 році її прибуток склав понад 5,5 млн доларів.

Раніше ми розповідали, що Ешлі Грем показала фігуру у відвертій сукні з газетним принтом. Ефектний виріз та декольте продемонстрували її форми у всій красі.