Геометрія в прикрасах та зручні кишені: Джіджі Хадід вийшла на подіум в образі від Chanel (фото)

Читать на русском
Автор
9829
Джіджі Хадід виблискувала на показі в Парижі в наряді від Chanel Новина оновлена 23 жовтня 2023, 14:07
Джіджі Хадід виблискувала на показі в Парижі в наряді від Chanel. Фото Getty Images

У Парижі закінчується Тиждень моди, а дизайнери та модні доми продовжують вражати публіку різноманітністю своїх колекцій

З 25 вересня по 3 жовтня 2023 року в Парижі проходить Тиждень моди. Дизайнери показали на подіумі свої найкращі колекції сезону весна/літо 2024. В одному з показів взяла участь відома у всьому світі модель Джіджі Хадід.

Американська модель Джіджі Хадід вийшла на подіум, щоб представити витвір модного дому Chanel під час Паризького тижня жіночого одягу весна/літо 2024 року в Гран-Палі Ефемер у Парижі, 3 жовтня 2023 року.

Джіджі Хадід у вбранні від Chanel
Фото: Getty Images

Як видно, для показу модель одягла стриманий чорний костюм з широкими "летючими" брюками, який декорований дрібними мерехтливими блискітками. Доповнює образ незвичайний пояс із "зубчиками"-трикутниками, а на ногах у Джіджі чорні шльопанці-в’єтнамки.

Модель Джіджі Хадід в образі від Chanel
Фото: Getty Images

У стриманому образі моделі можна помітити зручні кишені, а її пояс перегукується із намистом та сережками у геометричному стилі. Завершують модний образ з нової колекції Chanel пронизливий погляд та пишне волосся Хадід.

Джіджі Хадід на подіумі в образі Chanel
Фото: Getty Images
Джіджі Хадід приміряла образ від Chanel
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав, що нестаріюча Джуліанна Мур, відкрила плечі в трендовій сукні-міді. 62-річна актриса "засвітилася" на Тижні моди у Мілані.