Темношкіра "Русалочка" Холлі Бейлі у "зефірній" сукні викликала фурор на червоній доріжці (фото)

Читать на русском
Автор
10100
Красуня просто сяяла під спалахами фотокамер Новина оновлена 23 жовтня 2023, 13:55
Красуня просто сяяла під спалахами фотокамер. Фото Getty Images

Актриса справила справжній фурор на червоній доріжці премії

Популярна американська актриса та співачка з дуету ChloexHalle Холлі Бейлі, яка стала першою в історії темношкірою диснеївською принцесою у фільмі "Русалочка", чим викликала расистський скандал, зробила фурор на премії Glamour Women of The Year Awards 2023.

Красуня побачила вийшла в люди у незвичайному "ляльковому" образі і викликала захоплення у гостей і глядачів церемонії, 17 жовтня в Лондоні.

Холлі Бейлі в Лондоні
Фото: Getty Images

Як видно на фото, Холлі Бейлі обрала для премії спокусливу "зефірну" сукню з пишним білим низом та чорним корсетом без бретелей. Це вбрання підкреслило стрункі ноги та пружне декольте 23-річної актриси. Її волосся з кісками-дредами було зібрано у високий тугий хвіст, а на обличчі був яскравий макіяж з червоною помадою.

Холлі Бейлі на червоній доріжці
Фото: Getty Images

Завершували образ розкішні сережки та намисто на шиї. Дівчина із задоволенням позувала фотографам та виблискувала на червоній доріжці премії Women of The Year Awards 2023.

Холлі Бейлі
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що трейлер чорношкірої "Русалочки" завалили дизлайками на Youtube. Відео з Холлі Бейлі набирає мільйони переглядів, та й дизлайків чимало.