Майже як наречена: зірка серіалу "Дурнушка" Америка Феррера підкреслила фігуру білою сукнею (фото)

Читать на русском
Автор
Красуня і справді нагадує наречену Новина оновлена 23 жовтня 2023, 13:54
Красуня і справді нагадує наречену. Фото Getty Images

Актриса з’явилася на червоній доріжці премії Glamour Women of the Year Awards

Популярна американська акторка Америка Феррера, яка прославилася виконанням ролі Бетті Суарес у телевізійному серіалі "Дурнушка", викликала фурор на червоній доріжці в Лондоні.

Як виявилось, актриса стала гостею премії Glamour Women of the Year Awards, яка проходила 17 жовтня на Мерілебон-роуд у центрі Лондона.

Америка Феррера в білій сукні
Фото: Getty Images

Для виходу в люди Америка Феррера обрала довгу білу сукню цікавого крою, яка чудово підкреслила струнку фігуру і злегка оголила витончені плечі. Свій образ красуня доповнила високими чорними черевиками. Її волосся було зібрано в елегантну скромну зачіску, а на обличчі був лише легкий макіяж, який доповнює природну красу.

Треба сказати, що в цьому білому образі 39-річна Америка Феррера була схожа на скромну наречену.

актриса Америка Феррера
Фото: Getty Images

Варто нагадати, що Америка Феррера стала однією з ключових героїнь гучного фільму "Барбі" з Марго Роббі в головній ролі. Актриса зіграла роль Петунії — сильної та незалежної жінки, яка працює в Меттелі та допомагає Барбі у підкоренні світу бізнесу та інновацій.

Америка Феррера
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що зірки "Барбі" викликали фурор на червоній доріжці в Мексиці. Виконавці головних ролей Марго Роббі, Райан Гослінг та Америка Феррера презентували романтичну комедію у стильних луках.