Сама на себе не схожа: зірку "Жіночого кварталу" Ірину Сопонару запідозрили у вагітності (відео)

Читать на русском
Автор
17177
Шанувальники просто не впізнають улюблену актрису Новина оновлена 23 жовтня 2023, 11:08
Шанувальники просто не впізнають улюблену актрису. Фото Колаж "Телеграфу"

Акторка здивувала змінами у зовнішності

Популярна українська актриса, комікеса та зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару 22 жовтня відзначає свій 37-й день народження. З цієї нагоди артистка стала гостею недільного випуску шоу "Сніданок з 1+1".

У програмі Ірина поділилася спогадами з дитинства та юності, а також розповіла романтичну історію, як коханий-іноземець зробив їй пропозицію руки і серця. Також актриса похвалилася розкішною обручкою, яку їй презентував наречений.

Проте найбільше інтерес у глядачів викликала нова зовнішність Сопонару. Як виявилося, актриса змінила зачіску, відрізавши чубок. За її словами, зміна вигляду особливо нічого не означає, їй просто захотілося щось змінити. І якщо пірсинг на обличчі вона робити боїться, то відрізати чубок може легко.

Але у глядачів та користувачів мережі інша думка щодо цього — Ірину запідозрили у вагітності. У коментарях до відео на YouTube почалося бурхливе обговорення нової зовнішності актриси:

  • Що ти з собою зробила, Ірино, навіщо? Ти гарніша була.
  • Іра від природи була красуня. А це що, бджоли покусали? Сама худенька, а обличчя на вигляд "важке". Догляд за собою потрібний. А зловживання процедурами дає зворотний ефект.
  • Я вважаю, що Іра вагітна. Ну, якщо це зміна іміджу, то спроба не вдала.
  • Що з нею? Жахливо виглядає. Зачіска, обличчя.
  • Сама на себе не схожа.
  • Це їй під 50, виходить.

Раніше "Телеграф" розповідав, що зірку "Жіночого кварталу" Ірину Сопонару розкритикували за оголене фото. Відвертий кадр викликав хвилю негативу у її підписників.