У трендовому тренчі та лоферах: іспанська королева Летиція показала стильний осінній образ (фото)

Читать на русском
Автор
8853
Летиція не старіє
Летиція не старіє. Фото Getty Images

Дружина короля Іспанії Феліпе VI вміє підкреслити почуття стилю за будь-якої погоди

Іспанська королева Летиція вміє носити як гламурні сукні, так і повсякденні образи. Дружина короля Феліпе VI з’явилася у стильному осінньому аутфіті під час візиту до Санта-Крус-де-Тенеріфа (Іспанія).

Так, 51-річна Летиція відвідала райони, які постраждали від вогню на Тенеріфе. Минулого серпня курорт був охоплений лісовими пожежами, постраждало близько 14 000 гектарів території.

Для поїздки королівська особа обрала зручний лук, проте не позбавлений смаку. Летиція одягла світло-сірий тренч із чорними ґудзиками завдовжки вище колін. Під ним – чорний джемпер та картаті штани.

Доповнюють образ стильні лофери чорного кольору та прикраси (перстень і сережки-кільця). Королева Іспанії відкрила лоба за допомогою зачіски. Маленька бічна коса додає образу грайливості. Також Летиція трохи підкреслила губи блиском і виділила очі коричневими тонами.

Королева Іспанії Летиція
Королева Летиція під час візиту до Тенеріфе. Фото: Getty Images
Королева Іспанії Летиція
Стильне осіннє вбрання. Фото: Getty Images
Королева Іспанії Летиція
Зачіска – акцент образу. Фото: Getty Images

У свій 51 рік Летиція не перестає бути королевою стилю, і не тільки для іспанок. Кожен вихід дружини Феліпе VI опиняється у центрі уваги. Раніше "Телеграф" повідомляв, що іспанська королева в Мадриді зачарувала розкішною сукнею смарагдового відтінку.