У джинсах і кросівках: принц Вільям із дружиною Кейт Міддлтон зачарували парним кежуал-образом (фото)

Читать на русском
Автор
6973
Подружжя Уельське має приголомшливий вигляд разом
Подружжя Уельське має приголомшливий вигляд разом. Фото Getty Images

Вільям та Кетрін порадували шанувальників королівської родини спільним виходом у світ

Принц Вільям і принцеса Кетрін беруть участь у заходах, присвячених Всесвітньому дню психічного здоров’я. Представники королівської родини Великобританії зачарували стильним парним образом у четвер, 12 жовтня.

Як повідомляє "Телеграф", подружжя Уельське відвідало SportsAid у Національному спортивному центрі Бішам Еббі (Англія). 41-річні Вільям та Кейт їздять по всій країні, наголошуючи на важливості психічного добробуту.

Так, під час події пара взяла участь у тренуванні спортсменів, у тому числі параолімпійців. Зокрема, Кетрін спробувала голбол — паралімпійський вид спорту для людей з вадами зору.

Для візиту принцеса Уельська обрала простий, але гарний образ із синім піджаком, вузькими джинсами та кросівками Veja. Тоді як Вільям одягнув сині штани, светр поло з сорочкою і кросівки.

Принц Вільям, Кейт Міддлтон
Кейт та Вільям у стильних образах. Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон
Принцеса Уельська грає у голбол. Фото: Getty Images
Принц Вільям, Кейт Міддлтон
Члени королівської родини влаштували невелике тренування. Фото: Getty Images
Принц Вільям, Кейт Міддлтон
Подружжя весело гралося з м’ячем. Фото: Getty Images

Додамо, що благодійна організація SportsAid існує з 1976 року. Головна мета – допомога молодим британським спортсменам. Останні 20 років принцеса Уельська є покровителем проєкту.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Кейт Міддлтон прибула у День ментального здоров’я 11 жовтня до Трентського університету в Ноттінгемі. Принцеса продемонструвала ідеальний осінній аутфіт у бежевих тонах.