У бежевій гамі: Кейт Міддлтон показала ідеальний осінній образ (фото)

Читать на русском
Автор
5239
Принцеса Уельська має відмінний смак
Принцеса Уельська має відмінний смак. Фото Getty Images

Кейт Міддлтон знає, як носити трикотаж цієї осені

Кожна поява дружини принца Вільяма Кейта на публіці привертає увагу. Після виходу у символічному образі майбутня королева-консорт продемонструвала ідеальне осіннє вбрання.

Як повідомляє "Телеграф", 41-річна принцеса Уельська Кетрін відвідала Трентський університет у Ноттінгемі (Англія) 11 жовтня 2023 року. Захід був присвячений Всесвітньому дню психічного здоров’я та порушував тему ментального добробуту, особливо серед молоді.

Так, для події принцесса обрала елегантне вбрання у бежевих тонах. На Міддлтон стильний трикотажний костюм з джемпера з ґудзиками і спідниці довжини міді.

Доповнюють ансамбль бежеві туфлі-човники та сумочка такого ж відтінку від британського бренду Tusting (один із улюблених у гардеробі Міддлтон). Також королівська особа надягла сережки з великими перлинами й перстень з каменем. Легкі хвилі та денний макіяж завершують вбрання принцеси Уельської.

Кейт Міддлтон
Стильний образ принцеси. Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон
Елегантне вбрання у бежевих тонах. Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон
Принцеса чарівна, як завжди. Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон
Стильні сережки доповнили образ Мідлтон. Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон
Брендова сумка дружини принца Вільяма. Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон
Увага до деталей. Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Кейт Міддлтон поспілкувалася з українськими біженцями у Великій Британії. Разом із дітьми принцеса Уельська своїми руками створила синьо-жовту стрічку, яку потім прикріпила до свого одягу.