Клопотенко показав "весільне" відео і зізнався, навіщо прикинувся нареченим

Читать на русском
Автор
5360
Ресторатор розповів, навіщо влаштував виставу з весіллям
Ресторатор розповів, навіщо влаштував виставу з весіллям. Фото https://www.instagram.com/klopotenko/

Кухар здивував незвичайним відео зі свого фальшивого весілля

Популярний український шеф-кухар, шоумен і переможець одного із сезонів "МайстерШеф" Євген Клопотенко, який днями заінтригував українців "весільним" фото на порозі РАЦСу, розкрив інтригу. Як виявилося, весілля було фальшивим, і розіграли його заради доброї справи. Тепер кухар опублікував у своєму Instagram повне відео та розкрив усі подробиці.

Так, Євген Клопотенко разом із співачкою-учасницею "Голосу країни" Вікторією Родько та коміком Васею Байдаком зняли веселий кліп на пісню "Донатик". Зробили це крінжове відео з нареченим та нареченою, щоб зібрати 2 мільйони гривень на авто для медиків міжнародного легіону.

"Заради такої справи я готовий до весілля. До того ж, коли поряд співає чарівна наречена @viktoria_rodko, а містом возить шофер мрії @by_by_duck — це не так уже стресово, а дуже приємно", — написав шеф-кухар.

У кліпі Клопотенко прикинувся нареченим, Вікторія Родько була нареченою, а Вася Байдак зіграв їхнього водія, який возив "молодят" Києвом. При цьому у кліпі переспівали легендарну пісню Павла Зіброва "Хрещатик". І співав навіть сам Клопотенко, щоправда, не дуже професійно. Деякі користувачі навіть запропонували закинути донат, щоб Клопотенко більше ніколи не співав.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Євген Клопотенко зізнався, чи він готовий піти в політику. Ресторатор зробив несподівану заяву.