Єфросиніна розкрила несподіваний нюанс про скандальне інтерв’ю з Каменських, яке розлетілося на меми (відео)

Читать на русском
Автор
8341
Єфросиніну спантеличили питанням про інтерв’ю з Каменських
Єфросиніну спантеличили питанням про інтерв’ю з Каменських. Фото Скриншоти з відео, колаж "Телеграфу"

Телеведуча зробила несподіване відкриття

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше прокоментувала скандальне інтерв’ю Насті Каменських, яке українці висміяли за ридання про тяжке життя. За словами телеведучої, вона просто показала артистку такою, якою вона є. До того ж, як виявилося, перед виходом вона показувала інтерв’ю співачці.

На каналі Маші вийшло нове інтерв’ю, гостею якого стала стендап-комік Лєра Мандзюк. Вона, до речі, була однією з тих, хто зробив пародію на Каменських після того скандалу. Наприкінці розмови Лера Мандзюк не втрималася і відверто запитала у Єфросиніної, чи знала вона, що так буде. Схоже, телеведучу це питання трохи спантеличило, проте вона знайшлася, що відповісти.

"Єдине, що я можу на це відповісти, бо це єдина правда — вона така і є. Тобто моє основне завдання було показати, яка сьогодні людина. Настя — ось така. Вони самі дивилися перед виходом інтерв’ю", — розкрила несподівані нюанси Маша Єфросиніна.

Нагадаємо, що інтерв’ю з Настею Каменських на каналі Маші Єфросініної вийшло 4 місяці тому, зібрало понад мільйон переглядів і породило масу мемів і тік-токів у соцмережах. Обурення українців викликав той факт, що Каменських нарікала на те, як їй було важко, при тому що перші місяці війни вона провела за кордоном.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Настю Каменських захейтіли через інста-гів під видом допомоги ЗСУ. Після бурхливої реакції в мережі артистка видалила пост про гів зі своєї сторінки.