Де зараз Антон Лірник: куди перебрався комік із рф після повномасштабного вторгнення (фото)

Читать на русском
Автор
7668
Антон Лірник більше не живе в росії
Антон Лірник більше не живе в росії. Фото instagram.com/lirnik

Після російського вторгнення шоумен вирішив залишити росію, але в Україну повертатися не поспішає

Уродженець Кропивницького, телеведучий, актор і гуморист, зірка Comedy Club Антон Лірник останніми роками поєднував роботу в Україні та росії. Комік був як зіркою шоу "Ліга сміху", що вів Володимир Зеленський, так і брав участь у рейтингових проєктах російських каналів, виступаючи з артистами-путінстами на одній сцені вже після подій 2014 року.

У перший день повномасштабного вторгнення рф на територію України Лірник розмістив на своїй сторінці в Instagram картинку з написом "NoWar". Пізніше стало відомо, що комік виїхав із країни-агресора. Де зараз 47-річний Антон Лірник – читайте у нашому матеріалі.

Так, Антон Лірник під час повномасштабної російсько-української війни перебрався з росії до Туреччини. Там він продовжив свою діяльність і займається гумором під гаслом "Так стендапу, ні війні!". Жартує переважно про життя в Туреччині та російських туристів, дітей і минулу роботу на російському каналі.

Антон Лірник
Антон Лірник переїхав до Туреччини
Антон Лірник
У Туреччині комік виступає зі стендапом

Шоумен неодноразово потрапляв під критику українців через роботу на країну-агресор. На початку повномасштабної війни Лірника захейтили через звернення до путіна, шоумен просив російського президента дати коридор для цивільних із Волновахи.

Після 24 лютого 2022 року комік періодично висловлюється на підтримку рідної країни. У День Незалежності України він опублікував знімок Києва у себе в соцмережах, підписавши "Ти завжди була і будеш незалежною, вільною, красивою та щасливою!"

Антон Лірник
Посада Лірника на День Незалежності України

У коментарях у Антона Лірника цікавляться, чому він продовжує працювати з росіянами. На що комік відповідає, що намагається співпрацювати з людьми, які роблять добрі справи. Наприклад, разом із шоуменом у Туреччині виступають російський комік Руслан Мухтаров і білоруський шоумен Паша Кривець.

Антон Лірник
Разом із Лірником у Туреччині виступають українці, росіяни, білоруси

У деяких публікаціях Лірник розповідає про участь у благодійних ініціативах. Зокрема, пише про допомогу українським дітям, евакуйованих до Туреччини. До речі, підписники коміка, мабуть, російські, присоромили його за підтримку лише українських дітей. Проте Антон пояснив свою позицію: "Оскільки всім дітям у світі я допомогти не можу, то вирішив допомагати дітям тієї країни, на яку напав агресивний сусід".

Антон Лірник
Лірник у Туреччині допомагає дітям-біженцям з України

Зрідка Лірник ділиться у соціальних мережах знімками дітей – доньки Соні (від другого шлюбу з Валерією Бородіною) та Марфи (виховує з дружиною Мариною нині). Нагадаємо, у Антона Лірника двоє дітей від різних дружин (дочка Марія від першого шлюбу померла у 8-річному віці внаслідок онкології).

Антон Лірник та дружина Марина
Антон Лірник із дружиною
Антон Лірник доньки
Доньки Антона Лірника

Разом із Володимиром Зеленським раніше працював і білоруський ведучий Дмитро Шепелєв. Однак під час повномасштабної війни шоумен встиг "перевзутися" і навіть знімав передачу у зруйнованому росією Маріуполі