Два паспорти та квартира в москві: Зібров викрив запроданку Повалій у брехні

Читать на русском
Автор
1002
Зібров та Повалій раніше дружили
Зібров та Повалій раніше дружили. Фото Колаж "Телеграфу"

Співак "розніс" недавнє інтерв’ю співачки, де вона говорила про орендоване житло та санкції

Український співак Павло Зібров висловився проти зрадниці Таїсії Повалій. Та нещодавно заявила російським пропагандистам, що нібито ще не наважується на купівлю житла та орендує квартиру в москві. Крім того, запевняла, що за кордон і не думає висовуватися через санкції.

За словами Зіброва, ситуація з його колишньою подругою має інакший вигляд. Про це співак розповів в інтерв’ю OBOZ.UA.

Так, нещодавно стало відомо про отримання Повалій російського громадянства якраз 24 серпня – у День Незалежності України. Зібров не вважає таку дату випадковою, адже кремль, за його словами, платить запроданці колосальні суми та використовує у своїй пропаганді.

Артист обурений, що у Повалій все ще залишається звання народної артистки нашої країни. До речі, саме так на пропагандистських концертах репрезентують виконавицю в росії.

Також Зібров викрив Повалій у брехні. За його словами, співачка має свою квартиру в москві, куплену ще 15 років тому. Артист не сумнівається, що співачка виїжджає до інших країн, хоч і російським медіа розповідає протилежне.

"І за кордон їздить – не слухайте! З українським паспортом, безперешкодно по білому світу. Беруть з Ліхутою квиточок на літак і через Казахстан або Грузію – у будь-який куточок. І показує вона не паспорт з російською куркою, а наш, український", — каже Зібров, закликаючи знайти законний механізм позбавлення Повалій громадянства і звання.

Раніше "Телеграф" писав, що в скандал потрапила інша опальна співачка, уродженка Одеси Регіна Тодоренко. Поки на її рідне місто окупанти здійснюють атаки, зірка "Орел та Решки" насолоджується відпочинком на дорогому курорті.