"Бісить польська, вчіть російську": соліст гурту "Пошла Моллі" відзначився скандальною заявою і викликав гнів у мережі (відео)

Читать на русском
Автор
571
Артиста вже жорстко захейтили у мережі Новина оновлена 07 листопада 2023, 15:50
Артиста вже жорстко захейтили у мережі. Фото Скриншот из YouTube

Виконавець розбурхав мережу скандальною заявою

Фронтмен відомого харківського гурту "Пошлая Моллі" Кирило Блєдний (Тимошенко), який у своїй творчості був більше орієнтований на російську аудиторію, але після повномасштабного вторгнення заявив про проукраїнську позицію, зробив дивну заяву про польську мову. Приїхавши до Польщі на концерт, артист сказав, що його дратує польська мова, і полякам треба вивчати "нормальну" російську.

У своїх Instagram-сторіс Кирило опублікував відео, в якому сказав, що його дратує польська мова. Він також запропонував полякам вступити до російської імперії і вивчити "нормальну" мову — російську.

"Знаєте що мене бісить у Польщі? Мене бісить польська мова. Я не розумію, навіщо говорити цією у**анською мовою, коли є російська мова", — говорить Блєдний у своєму зверненні.

Пізніше, через кілька годин Кирило Блєдний запостив таке саме відео, на якому він за допомогою штучного інтелекту говорить те саме звернення, але вже польською мовою.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Можливо, Кирило Блєдний вирішив таким чином пожартувати, але в мережі тонкість його тролінгу не зрозуміли, і відео засипали гнівними коментарями.

До речі, у своїх сторіс фронтмен "Пошлої Моллі" також показав кадри з концерту гурту в Польщі, на яких можна побачити, що на сцену вони вийшли з українським прапором.

Оновлення

Через кілька годин після скандалу, що спалахнув у мережі через висловлювання Блєдного про польську і російську мову, Кирило записав ще одне відео, в якому пояснив, що попередні два ролики були жартом. За його словами, це був жарт із пародією на "імперського руского". Хлопець здивувався, що не всі зрозуміли троллінг, знаючи його проукраїнську позицію. А потім навіть вибачився за свої слова.

Кирило Блєдний

Схоже, "жарт" Кирила Блєдного вийшов з-під контролю, оскільки пізніше з'явилася інформація про відміну концертів "Пошлої Моллі" у польських містах. Заплановані на листопад та грудень виступи гурту у Гданську, Варшаві, Кракові, Познані та Вроцлаві, організатори концертів скасували.

Раніше "Телеграф" розповідав, що українка звинуватила соліста рок-гурту "Пошла Моллі" у домаганні. За словами дівчини, на той момент їй було лише 17 років.