"Мені хочеться сховатися": Jerry Heil розповіла, як військові відреагували на її нову пісню (відео)

Читать на русском
Автор
4049
Jerry Heil зробила несподіване зізнання
Jerry Heil зробила несподіване зізнання. Фото Скриншот из YouTube

Співачка поділилася своїми емоціями

Популярна українська співачка Jerry Heil (Яна Шамаєва), яка з’явилася у лонг-листі учасників Нацвідбору на Євробачення-2024, розповіла, як українські захисники відреагували на її нову пісню "Три полоси". За словами артистки, її бентежить, коли військові її дякують.

Про це Jerry Heil поділилася з Оленою Кравець у програмі "Тихий вечір".

На шоу показали нарізку відео з TikTok, де військові знімають свої будні під нову пісню Jerry Heil "Три полоси". За словами співачки, деякі з цих роликів вона бачила, і її це дуже зворушило.

"Мені здається, що я зараз так трохи і пишу, щоб орієнтуватися на них. Я не на фронті, і моє завдання зробити так, щоб люди, які нас захищають, мали від мене якусь користь. І виходить, що виходить", — розповіла Яна Олені Кравець.

Також артистка зізналася, що їй пишуть українські військові і навіть дякують. У такі моменти вона дуже бентежиться, оскільки найбільшої подяки заслуговують саме наші захисники.

"Мені, коли дякують військові, мені хочеться сховатися, і сказати, та за що ви мені дякуєте", — зізналася Jerry Heil.

Зазначимо, що нову пісню "Три смуги" Jerry Heil презентувала близько тижня тому, і за цей час кліп зібрав на YouTube понад півмільйона переглядів. Також на її нову пісню знімають сотні тік-токів та роликів для Instagram-Reels.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Jerry Heil повернулася до України, перервавши навчання у США. Названо причину такого рішення.