Названо імена фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2024: хто потрапив до списку

Читать на русском
Автор
544
Пізніше до десятки фіналістів приєднається ще один учасник
Пізніше до десятки фіналістів приєднається ще один учасник. Фото Скріншот відео

Громадське мовлення представило шорт-лист фіналістів

У травні 2024 року у шведському місті Мальме пройде 68-й пісенний конкурс Євробачення-2024. В Україні вже розпочався процес відбору учасників на конкурс, раніше Суспыльне мовлення представило лонг-лист із 20 учасників, а тепер назвало імена 10 фіналістів.

Так, у фінал Національного відбору на Євробачення-2024 увійшли:

  1. alyona alyona & Jerry Heil
  2. DREVO
  3. INGRET
  4. MÉLOVIN
  5. NAHABA
  6. NAZVA
  7. SKYLERR
  8. YAGODY
  9. YAKTAK
  10. Ziferblat

Крім того, у телеграм-каналі Нацвідбору на Євробачення повідомили, що до десятка учасників додасться ще один фіналіст, якого оберуть українці на голосуванні. Це буде людина із лонг-листа.

"Зовсім скоро у вас буде можливість обрати 11-го фіналіста Нацвідбору серед учасників лонгліста, які за результатами прослуховувань не потрапили до списку фіналістів", — йдеться у повідомленні офіційного телеграм-каналу.

Зазначимо, що серед десяти фіналістів є вже широко відомі та популярні українські зірки – alyona alyona & Jerry Heil, а також MÉLOVIN, який не просто був на Нацвідборі, а переміг у ньому та представляв Україну на Євробаченні у 2018 році.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Melovin чесно розповів, чому вирішив йти на Нацвідбір на Євробачення-2024. За словами артиста, йому потрібно знову подарувати натхнення своїм шанувальникам.