Мішель Андраде знялася у культовому серіалі від Netflix: яка роль їй дісталася

Читать на русском
Автор
2061
Мішель Андраде знялася у серіалі "Корона"
Мішель Андраде знялася у серіалі "Корона". Фото https://www.instagram.com/mishvirmish/

Співачка отримала дуже незвичайну роль

Популярна українська співачка Мішель Андраде, яка прикрасила обкладинку чоловічого журналу, стала героїнею культового серіалу від Netflix. Артистка зіграла покоївку на розкішній яхті.

Про це розповіли у "Шо По Шоу" на ютуб-каналі "Люкс ФМ".

Як виявилося, Мішель Андраде пройшла проби та отримала епізодичну роль покоївки у шостому сезоні культового серіалу "Корона" від Netflix. Відомо, що зйомки відбувалися минулого року на острові Майорка, а співачці оплатили всі перельоти, готель, трансфер та величезну гримерку.

Відомо, що коли почалася війна в Україні, Мішель Андраде була за кордоном і не поспішала повертатися до Києва. Проте з-за кордону допомагала волонтерам та шукала можливості щось робити та заробляти на життя. Так у соцмережах артистка познайомилася з кастинг-директоркою та відправила їй своє резюме. Згодом Мішель отримала запрошення взяти участь у кастингу серіалу "Корона", який вона пройшла з першої спроби. Так Андраде отримала роль покоївки на яхті єгипетського мільярдера.

Зазначимо, що після посту в соцмережах Мішель Андраде привітали з таким кіношним дебютом багато українських зірок — і Джамала, і Світлана Тарабарова, і Соня Плакидюк та Наталка Денисенко.

Раніше "Телеграф" розповідав, що співачка Мішель Андраде з’явилася на обкладинці чоловічого журналу XXL у відвертому образі. Сексуальними кадрами із фотосесії співачка поділилася на своїй сторінці в Інстаграм.