Емілі Ратаковскі у затишному street style прогулялася із собакою на вулицях Нью-Йорка (фото)

Читать на русском
Автор
2362
Емілі Ратаковскі вміє себе піднести
Емілі Ратаковскі вміє себе піднести. Фото Getty Images

Модель продемонструвала свій вуличний стиль

Популярна американська модель та актриса Емілі Ратаковскі, яка нещодавно показала стильний лук для подорожей, не перестає епатувати публіку своїми виходами та витівками. Так, нещодавно красуня потрапила до об’єктиву папараці на прогулянці в Нью-Йорку.

Як виявилося, знімки були зроблені 22 листопада під час прогулянки Емілі Ратаковскі із собакою на вулицях Нью-Йорка, мабуть, десь неподалік місця, де вона живе.

Емілі Ратаковскі на прогулянці
Фото: Getty Images

Для рутинної прогулянки з домашнім улюбленцем зірка вибрала практичний та затишний street style. На знімках вона з’явилася у вільних сірих штанях із широким чорним поясом та теплом світло-сірому светрі, а на її ногах можна побачити пошарпані світлі кроси.

Емілі Ратаківскі стиль
Фото: Getty Images

При цьому свій образ модель доповнила стильною червоною пов’язкою на волоссі та сонцезахисними окулярами. В одній руці Емілі тримала повідець собаки, а в другій невеликий чорний пакетик. І виглядала при цьому дуже впевнено та стильно.

Емілі Ратаковскі
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Емілі Ратаковскі у сукні-міді та чоботях на шпильках прогулялася із собакою у Нью-Йорку. Зірку спіймали в об’єктив папараці.