Дантес зізнався, чи продовжує спілкуватися з російським коміком Гудковим (відео)

Читать на русском
Автор
1740
Гудков та Дантес колись були друзями
Гудков та Дантес колись були друзями. Фото Колаж "Телеграфу"

Артист поділився, чи спілкується із російським приятелем

Популярний український виконавець та шоумен Володимир Дантес, який влітку випустив новий кліп, а з початку повномасштабної війни активно займається волонтерською діяльністю, зізнався, чи спілкується зі своїм російським другом-коміком Олександром Гудковим.

Як розповів Вова Дантес у рубриці "33 питання" на Люкс ФМ, вони товаришували з Гудковим до війни, проте зараз спілкування зійшло нанівець.

За словами Володимира, вони з Гудковим, який не підтримує вторгнення рф в Україну, спілкувалися на початку війни. Проте, з того часу він не дуже намагався підтримувати це спілкування.

"Він може іноді там щось прокоментувати в інсті, привітав мене цього року з днем народження. Але я поки що, у мене якось не вистачає мудрості, я не знаю, чого мені не вистачає, але я не можу підтримувати зараз якісь стосунки. У мене зараз голова більше болить про тих, хто перебуває в Україні", — поділився Володимир Дантес.

До речі, мало хто знає, що російський комік Олександр Гудков та український виконавець Вова Дантес однофамільці. Дантес – це творчий псевдонім Володимира Гудкова.

Раніше "Телеграф" розповідав, як змінилися учасники української "Фабрики зірок" Дантес, Барських, Астаф’єва, Цибульська та інші. Фото із серії "тоді й зараз".