Як змінилися учасники української "Фабрики зірок" Дантес, Барських, Астаф’єва, Цибульська та інші (фото)

Читать на русском
Автор
16431
Зіркові фабриканти Каднай, Дантес та Барських
Зіркові фабриканти Каднай, Дантес та Барських. Фото Колаж "Телеграфу"

Вже не всі пам’ятають, що багато популярних українських артистів брали участь у музичному проєкті

Проект "Фабрика зірок" мав величезний успіх у багатьох країнах, включаючи Україну. У цій програмі українці вперше побачили багатьох найпопулярніших нині артистів вітчизняного шоу-бізнесу. Перші три сезони, варто визнати, були особливо щедрими й успішними.

"Телеграф" розповідає про учасників української "Фабрики зірок", яким удалося прославитися. Виконавці помітно змінилися за ці роки.

Ольга Цибульська

Перший сезон "Фабрики зірок" під керівництвом продюсера Юрія Нікітіна вийшов у 2007 році на "Новому каналі". Перемогу здобув дует "Небезпечні зв’язки" Ольги Цибульської й Олександра Бодянського. Останній, росіянин, давно зник із інформаційного простору, а після повномасштабного російського вторгнення і зовсім глузував з колишньої коханої та колеги за сценою. Натомість виконавиця збудувала успішну кар’єру співачки та ведучої в Україні. На рахунку 37-річної артистки такі хіти, як "Сукня біла", "Дівчинка", "Чекаю. Цьом" (у дуеті з DZIDZIO).

Ольга Цибульська на Фабриці зірок і зараз
Співачка змогла прорватися у шоу-бізнес після перемоги у талант-шоу

Дмитро Каднай

Ще один яскравий учасник першої "Фабрики", 33-річний музикант та фронтмен гурту Kadnay. "Полон", "Відчуваю", Santiago, Disco Girl: кілька популярних треків колективу.

Дмитро Каднай на Фабриці зірок і зараз
Роки пішли співакові на користь

Дар’я Астаф’єва

Модель, співачка, екссолістка гурту NikitA та володарка титулу Playmate. Нині 38-річна інфлюєнсерка веде кулінарне шоу "Такі страви" на YouTube.

Даша Астаф’єва на Фабриці зірок і зараз
Сьогодні образ Астаф’євої більш стриманий, але не менш жіночний

Шоу "Фабрика зірок-2", продюсером якого була співачка Наталія Могилевська, вийшло в ефір у 2008 році. Переможці – у минулому дует "ДіО.фільми" (розпався у 2015 році), відомий за піснями "Мені вже 20" та "Оля". Наразі учасники гурту виступають сольно.

Володимир Дантес

35-річний співак та ведучий після розпаду дуету кілька років не співав, але у 2019 році повернувся на сцену з хітом "Теперь тебе 30". Учасник багатьох телевізійних та Youtube-проєктів. Також відомий багатьом як "чоловік Наді Дорофєєвої", щоправда, з 2022 року – колишній.

Володимир Дантес на Фабриці зірок і зараз
Дантес став успішним співаком та шоуменом

Вадим Олійник

Кар’єра цього учасника "ДіО.фільми" складається не так блискавично, як у його колишнього колеги за сценою. Проте 35-річний виконавець не залишає музику і періодично випускає пісні.

Вадим Олійник на Фабриці зірок і зараз
Вадим Олійник не настільки популярний, як його ексколега за дуетом

Світлана Тарабарова

На проєкті співачка брала участь під ім’ям Аліса, проте сольну кар’єру будувала під справжнім. 33-річна співачка, колишня солістка поп-групи Real O, продюсерка, мати трьох дітей. Серед відомих пісень Тарабарової "Повертайся живим", "Добре з тобою", "Світло в тобі" та "Хочу жити без війни".

Світлана Тарабарова на Фабриці зірок і зараз
Колір волосся став ще яскравішим

Макс Барських

Один із найскандальніших учасників проєкту. В одному з ефірів різав вени через нерозділене кохання до Світлани Лободи, принаймні, так було заявлено глядачам. Популярний 33-річний український співак прославився завдяки хітам "Тумани", "Неземная", "Подруга-ночь", "Берега", "Буде весна".

Макс Барських на Фабриці зірок і зараз
Один із найпопулярніших фабрикантів

Третій сезон "Фабрики зірок" (продюсер – Костянтин Меладзе) транслювався у 2009 році. Переможцем став Стас Шурінс, але сьогодні українцям набагато відоміші інші учасники проєкту.

Коля Сєрга

34-річному музикантові й поетові вдалося набути широкої популярності не своїми піснями, а участю в культовому проєкті "Орел і Решка", де Микола був ведучим. Під час повномасштабної російсько-української війни став на захист рідної країни, започаткував рух "Культурний десант".

Коля Сєрга на Фабриці зірок і зараз
Головний хуліган української "Фабрики"

MamaRika

Кар’єра 34-річної співачки, справжнє ім’я якої Анастасія Середа (у дівоцтві Кочетова), пережила злети та падіння. Популярність прийшла до артистки під псевдонімом Еріка, але сама виконавиця неодноразово заявляла, що знайшла себе у проєкті MamaRika. Prolisky, "Зоря", "Сину", "Люди" (у дуеті з KOLA): кілька хітів із скарбнички співачки.

Еріка на Фабриці зірок і зараз
Еріка знайшла свій стиль лише ставши MamaRika

Раніше "Телеграф" розповідав, як змінилися з дитинства українські співачки. Дорофєєву, Кароль, Астаф’єву, Каменських та Полякову не впізнати.