Молода українська співачка приголомшила провокативним образом на червоній доріжці (фото)

Читать на русском
Автор
1955
Співачка SHADU здивувала образом на червоній доріжці
Співачка SHADU здивувала образом на червоній доріжці. Фото https://www.instagram.com/offi_shadu/

SHADU з’явилася на публіці з "кривавим" обличчям

Молода українська співачка SHADU, справжнє ім’я якої Ксенія Шадурська, з’явилася на червоній доріжці у провокативному образі. Як виявилося, своїм вбранням та макіяжем артистка вирішила зробити нагадування українцям, що війна триває.

У своєму Instagram SHADU опублікувала фото із червоної доріжки телезйомки проекту "Музична платформа" у Києві. Саме туди дівчина прийшла в незвичайному повністю чорному вбранні, а на її обличчі було намальовано червону лінію, яка ділила обличчя навпіл.

Таким незвичайним макіяжем молода артистка вирішила нагадати українцям, що війна триває, а наші Збройні сили потребують підтримки.

У соцмережі SHADU написала послання, в якому пояснила свій образ та червону лінію на обличчі:

"Своїм образом та мейком я захотіла привернути увагу до батьківської втрати своїх дітей. Червона лінія — це символ крові наших захисників, завдяки яким ми живемо, працюємо! Прошу не забувайте що в країні війна! Донатьте та робіть усе залежне від себе".

Раніше "Телеграф" розповідав, що таємничий клон Олега Винника поскаржився, що йому погрожують фанатки "повелителя вовчиць". Як виявилося, DISCOMAN не може відбитися від настирливих шанувальниць Винника.