Сорочку забув одягнути: Тімоті Шаламе у рожевому піджаку на голе тіло з’явився на прем’єрі фільму (фото)

Читать на русском
Автор
2215
Тімоті Шаламе викликав фурор новим образом
Тімоті Шаламе викликав фурор новим образом. Фото Getty Images

Актор розбурхав шанувальниць новим виходом

Популярний американський актор французького походження Тімоті Шаламе, якому приписують роман з Кайлі Дженнер, особливо після того, як він прийшов підтримати її на нагородженні WSJ, розбурхав шанувальників новим виходом у світ.

Актор з’явився у Лондоні на світовій прем’єрі фільму "Вонка", в якому зіграв головну роль Віллі Вонки, у незвичайному образі. Захід проходив у Королівському фестивальному залі 28 листопада 2023 року.

Тімоті Шаламе, прем’єра фільму Вонка
Фото: Getty Images

Як видно, 27-річний зірка "Дюни" красувався перед камерами та спілкувався з колегами та зірковими гостями у розкішному темно-рожевому костюмі незвичайної фактури. Проте, виглядає так, ніби Шаламе забув одягнути сорочку під піджак і сяяв злегка оголеним торсом.

Тімоті Шаламе, фільм Вонка
Фото: Getty Images

При цьому головною фішкою образу Тімоті Шаламе залишається його пишна кучерява шевелюра, яка додає актору особливого шарму та елегантності. До речі, на шиї у знаменитості можна побачити незвичайну масивну прикрасу.

Тімоті Шаламе та Містер Бін
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що зіркова пара Кайлі Дженнер та Тімоті Шаламе вперше з’явилися разом на публіці. Закохані з’явилися разом на шоу Бейонсе в Інглвуді в окрузі Лос-Анджелес.