Після чуток про розлучення: Оля Цибульська показала рідкісний кадр зі своїм чоловіком

Читать на русском
Автор
1152
Оля Цибульська та Сергій Грисюк
Оля Цибульська та Сергій Грисюк. Фото instagram.com/cybulskaya

Головні чоловіки співачки подбали про домашню вечерю

Популярна українська співачка та телеведуча Ольга Цибульська рідко коли ділиться, не те що спільними знімками, а просто фотографіями свого чоловіка Сергія. Довгий час зірка не радувала шанувальників кадрами зі своїм коханим, підігрівши чутки про розлучення, але зараз розвіяла їх.

У сторіс Інстаграму виконавиця завантажила відео, на якому її двоє дорогих чоловіків похвалилися приготуванням відомого у світі десерту — крем-брюле. "Хлопці робили домашній десерт…", — підписала кадр Цибульська з чоловіком і сином Нестором.

Відомо, що чоловіком співачки є Сергій Грисюк. Він ексдепутат міської ради у Радивилові, Рівненська область. Починаючи з 2013 року, Сергій очолює компанію "Радивилівмолоко", яка є сімейним підприємством, кероване також його батьком та братом.

"Я є учасником сімейного бізнесу, там треба бути в команді, всередині процесу. Це виробничий бізнес, потрібно вникати в деталі, продажі, роботу з клієнтами. Немає необхідності бути публічним, тому що бути публічним — це теж ремесло", — розповів в інтерв’ю Аліні Доротюк Сергій Грисюк.

Сергій Грисюк
Скріншот відео
нестор грисюк

Оля Цибульська та Сергій Грисюк родом із Радивілова, їхні стосунки розпочалися ще у шкільні роки. 2015 року у них з’явився син Нестор.

Раніше "Телеграф" розповідав про анонімну співачку Klavdia Petrivna. Вона швидко набула популярності у соціальній мережі TikTok, а її композиції отримують мільйони прослуховувань на YouTube.