Олена Мозгова зачарувала світлинами 8-річної доньки та поділилася секретами виховання

Читать на русском
Автор
5719
Олена Мозгова має двох доньок
Олена Мозгова має двох доньок. Фото facebook.com/mozgovaolena74

Олена Мозгова прагне правильно виховувати своїх дітей

Українська продюсерка Олена Мозгова оприлюднила свіжі світлини з молодшою донечкою Соломією від виконавця Девіда Аксельрода, з яким вона щасливо живе в офіційному шлюбі. До речі, Мозгова старша за Аксельрода на дев'ять років.

Фото із Соломією щаслива мама поділилася на своїй сторінці у Facebook. На світлині донька Мозгової уважно дивиться в об’єктив камери, а жінка спостерігає за Соломією.

Олена Мозгова, Соломія
Мозгова з донечкою

Дівчинка одягнена в чорну сукню в горошок, а її мама – вся в чорному.

Також продюсерка розповіла, як виховує своїх дітей. Мозгова прагне, щоб Соломія у разі невдачі не боялася реакції мами, а хотіла б із нею поділитися та попросити поради.

Олена Мозгова
Олена Мозгова та її усміхнена доня

"Виховуйте свою дитину так, щоб у разі якоїсь невдачі чи проблеми першою її реакцією було не: "Ой, мама мене вбʼє!", а "Так, потрібно подзвонити мамі"", — наголосила пані Олена.

Олена Мозгова, Девід Аксельрод
Олена Мозгова з чоловіком

Нагадаємо, що Олена Мозгова і артист Девід Аксельрод познайомилися в 2005 році. Друзі та рідні пари не вірили в їхні стосунки через те, що Олена була значно старше за Девіда. Закохані намагалися не звертати увагу на критику та осуд оточення, хоча було непросто. А у січні 2015 року пара узаконила стосунки. Згодом 41-річна Олена народила доньку Соломію.

Попереднім чоловіком Олени Мозгової був співак Олександр Пономарьов, з яким жінка перебувала у шлюбі протягом десяти років. У них є спільна донька Євгенія.

Раніше "Телеграф" писав, що блогерка Саша Бо показала зворушливі кадри з хрестин маленької доньки. Малечу хрестили у храмі святих Кирила та Мефодія.