Колега Остапа Ступки розсекретив, чим займається актор після вироку за ДТП

Читать на русском
Автор
2833
Після резонансного ДТП Ступка отримав вирок
Після резонансного ДТП Ступка отримав вирок. Фото 1plus1.ua

Колеги Остапа Ступки вважають, що кожен може помилитися

Восени 2023 року суд визнав Остапа Ступку винним у дорожньо-транспортній пригоді, в яку він потрапив будучи в нетверезому стані. Актору призначили три роки обмеження волі з позбавленням водійських прав на вісім років.

Український актор Анатолій Гнатюк в інтерв’ю OBOZ.UA розповів, що в Національному драматичному театрі ім. Івана Франка не намагаються виправдати Остапа Ступку, який напідпитку сів за кермо та потрапив у аварію, в результаті чого постраждала людина. Наразі син легендарного Богдана Ступки продовжує працювати в театрі.

Колеги актора вважають, що ніхто не застрахований від помилок, і Ступка спокутує свою провину. "Звичайно, він вчинив неправильно. Але він усе усвідомив та несе за скоєне покарання. Ніхто не застрахований від подібного. Як у Біблії написано: не страшно впасти, страшно – не піднятися. Зараз він приходить на роботу, грає всі свої вистави", — уточнив Гнатюк.

Остап Ступка
Остап Ступка отримав суворе покарання

Нагадаємо, що аварія трапилася 4 квітня 2023 року у Голосіївському районі Києва. Остап Ступка на своєму позашляховику Range Rover наїхав на припарковану Mitsubishi, за кермом якої був 38-річний водій. Він отримав важкі травми. Чоловік казав, що кілька днів перебував у реанімації, отримав п'ять переломів, важкий крововилив у голову та черевну порожнину.

24 листопада Голосіївський районний суд Києва виніс вирок Ступці.

Раніше "Телеграф" показував фото змісця, де трапилась аварія. Ступка врізався у припарковане легкове авто.